Èxit de participació de casals i entitats de gent gran de la comarca el dijous 16 de maig al Casal Cívic d’Olot en l’explicació-debat de la diagnosi per l’envelliment que s’està fent a la Garrotxa. Aquesta és una de les accions de l’estratègia per la societat longeva i vida plena: identificar i analitzar les necessitats territorials per tal de preveure les futures polítiques relacionades amb l’envelliment. Al llarg del 2024, es farà un mapa d’equipaments, recursos i serveis mitjanant la participació social amb grups de discussió amb professionals i ciutadania. D’aquest treball en sortiran unes conclusions que es faran públiques. 
Volem fer un agraïment especial a totes les entitats que hi van participar aportant la seva visió de la realitat actual des de diferents mirades i perspectives. Ara es començarà a treballar per fer-ne un retorn i traslladar-ho. Es van fer quatre taules per parlar sobre els reptes identificats i la situació desitjada.  

Hi van participar persones d’aquestes entitats: Consell Consultiu, Casal Cívic d’Olot, Esplai La Caixa d’Olot, Casal de Sant Esteve d’en Bas, Casal de Sant Joan les Fonts, Casal de Santa Pau, Casal de Tortellà, Casal de les Planes d’Hostoles, Aules de Difusió Cultural de la Garrotxa ACUGA, Associació Dret a Morir Dignament, Creu Roja, ALBA Associació de Dones de la Garrotxa i l’Associació d’Afectats de Síndrome de Fatiga Crònica i Fibromialgia de la Garrotxa. Gràcies a totes les persones participants per les essencials aportacions en aquest procés!